0621208648 richard@korb.nl

Wie zijn wij

Wij zijn Richard Korb en Hilde Jans.

Een sterk team voor uw multimedia producties.

 

Jarenlange complementaire ervaring

Richard is zelfstandig ondernemer. Als hobby is hij ooit begonnen als fotograaf en cameraman. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een professioneel technicus, geluid- en cameraman en editor. En heeft hij sinds kort een eigen studio met professionele techniek. Richard kan goed inschatten wat nodig is, kan beelden mooi neerzetten voor de online kijker en kan desgewenst achteraf ook nog een filmpje of een impressie monteren. Door zijn jarenlange ervaring kan Richard van uw productie echt een mooi eind product maken.

Hilde is zelfstandig ondernemer en werkt als coach en trainer. Ze heeft zelf tv en camera ervaring als presentatrice en is zij de psycholoog van het tv programma Obese (RTL4). Zij is inhoudelijk goed thuis in het platform Zoom. Daarnaast kan zij de opdrachtgever ondersteunen in hun performance om zo tot een goed resultaat te komen.

Richard en Hilde hebben zeer aanvullende kwaliteiten waardoor uw vraag bij ons echt tot zijn recht komt!

Wees Welkom!

Betrouwbaar en met kennis van zaken

Alles wat we doen, doen we in nauw overleg met u als opdrachtgever. In een voorgesprek bespreken we de wensen en verwachtingen. Op basis daarvan maken wij een zo passend mogelijk voorstel. We denken graag met u mee, om zo samen tot de optimale productie te komen.